Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Software Cloud Premium

Software Cloud Premium
Si vols mostrar contingut promocional pots connectar un pendrive USB a la teva pantalla. És la forma més barata, però també, la que més limitacions té. Per exemple, si vols actualitzar els teus cartells tindràs que: 
 • Detenir la reproducció amb el comandament a distància.
 • Llevar el pendrive de la pantalla i connectar-ho al teu ordinador.
 • Actualitzar els arxius en el pendrive i expulsar-ho del teu ordinador.
 • Tornar a connectar-ho a la teva pantalla.
 • Reiniciar la reproducció dels teus arxius.
Per a fer això en una pantalla es necessita voluntat i temps, fer-ho per a més d'una pantalla pot ser una veritable tasca. És això ho desitges per al teu negoci?.

Un software de gestió molt complet
Si estàs buscant un programari que ofereixi moltes possibilitats d'administració per als teus arxius en pantalla, aquest no et defraudarà. Accedeixes a través d'una plataforma web des de qualsevol dispositiu, de manera fàcil i segura. Posa els teus  arxius en una llista de reproducció i programa un horari d'emissió. A més, disposes d'un banc d'imatges gratuïtes,  de nombroses plantilles de contingut dissenyades per professionals i d'un complet editor de cartells. I perquè tot funcioni a la perfecció i sigui compatible amb qualsevol model de pantalla professional o smart tv, et subministrem un reproductor de cartelleria gratuït.
El programari de gestió amb TOT INCLÒS!.

Afegeix imatges, vídeos, àudios, documents i pàgines web
Pots pujar els teus arxius des del teu ordinador amb un simple arrossegar i deixar anar. També pots triar entre alguna de les milers d'imatges o vídeos d'estoc disponibles. Si puges una imatge en un format que no és compatible no has de preocupar-te, el programari adapta els arxius pujats perquè es vegin bé en pantalla. Fins i tot disposes d'un editor integrat per a, per exemple, retallar o girar imatges sense haver de sortir de l'aplicació.

Modifica les plantilles de disseny gratuïtes
Disposes de múltiples plantilles gratuïtes dissenyades per professionals per a usar immediatament. Tria entre Paisatge (horitzontal) i Retrat (vertical). Si ho prefereixes pots modificar-les perquè s'adaptin al teu negoci: canvia una fotografia per una altra, elimina el que no necessites o afegeix un text.

Edita els teus propis cartells des de zero
Amb l'eina d'edició integrada pots crear un disseny propi a partir de múltiples fonts com a imatges, vídeos, àudios, documents, pàgines web, textos, símbols o ginys. Pots veure una vista prèvia de com es veurà el teu disseny en la pantalla sense haver d'abandonar el navegador.

Crea zones de pantalla independents
Si ocasionalment necessites comunicar més d'un concepte al mateix temps en la pantalla pots dividir-la en diverses zones. Pots exhibir simultàniament continguts diferents dins de cada zona. També pots mostrar, per exemple, una tira de text desplaçable en la zona inferior de la pantalla.

Incorpora els ginys que necessitis
Els widgets són petites aplicacions web automatitzades, fàcilment personalitzables, que mostren dades en viu. Alguns dels ginys disponibles:
 • Tira de text desplaçable amb informació pròpia o de notícies locals.
 • Temperatura actual de la ciutat o pronòstics detallats per hores o dies.
 • Codi QR. Exemple: proporcionar un accés ràpid a la web corporativa.
 • Rellotges. Analògic o mundial, data i hora o compte enrere per a un esdeveniment.
 • Xarxes socials com Instagram, Facebook o Twitter.
 • Compartir Wi-Fi. Facilita l'ús de la teva xarxa Wifi als teus clients.
Administra-ho tot en una llista de reproducció
Ja has pujat els teus arxius, modificat diverses plantilles i incorporat alguns ginys, ara afegeix-ho tot a una llista de reproducció. Podràs:
 • Donar-los un temps de reproducció (en segons) a cada element.
 • Moure'ls fàcilment arrossegant-los a la posició desitjada.
 • Comprovar com es veu tot amb el monitor de previsualització.
 • Afegir efectes de transició entre cartells.
 • Triar entre una reproducció seqüencial o aleatòria.
També és possible crear llistes dinàmiques amb etiquetes: si puges un contingut nou i li atorgues la mateixa etiqueta automàticament passarà a formar part d'aquesta llista.

Estableix un horari d'emissió
Pots crear un horari perquè una llista es reprodueixi, per exemple, durant unes dates determinades o per sempre a partir d'una data. La combinació de continguts, llistes i horaris ofereix una gran flexibilitat per a modificar la freqüència dels continguts en pantalla.

Monitoratge
Pots saber si el reproductor està funcionant correctament i veure una captura de pantalla del contingut en emissió. Rebràs un correu electrònic si un reproductor no està actiu.

Reproductor de continguts GRATIS
Per la subscripció anual a qualsevol pla obtens un reproductor de continguts completament gratis. Aquest reproductor permet gaudir de la plataforma de gestió en qualsevol pantalla professional de qualsevol marca o en qualsevol tv amb connexió HDMI.


Sol·licitar informació
Si tens algun dubte sobre aquest programari o sobre qualsevol altre producte no dubtis a contactar-nos. Telefona'ns al 680 15 21 21 o envia'ns un correu.