Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Serveis de senyalització digital

Serveis de senyalització digitalServeis de senyalització digital
Serveis de senyalització digitalServeis de senyalització digital
L'AJUDEM

Amb el hardware
  • L'elecció d'una pantalla que mostri els vostres missatges no és una tasca fàcil. Aquestes són algunes de les preguntes que ens fan els nostres clients: pantalla amb SoC o televisor domèstic?, en horitzontal o en vertical?, on la poso?, què més necessito? Nosaltres coneixem què ofereixen els millors fabricants del mercat, quins models cobreixen una necessitat concreta i com treure el màxim partit a cada pantalla. Tenim respostes a les vostres preguntes.
  • Ens encarreguem de transportar la pantalla fins a la seva destinació, la instal·larem amb el suport més adequat a la seva ubicació (paret, sostre, terra amb rodes o sense...) i la posarem en marxa per verificar-ne el funcionament correcte.

Amb el software
  • Encara que la pantalla ja té integrat un programari propi per exercir les funcions anunciades pel fabricant, de vegades, cal instal·lar una aplicació externa per ampliar possibilitats. El més habitual és el programari que permet controlar la pantalla i enviar contingut, creat pel vostre equip o per una agència de publicitat, des de qualsevol ubicació exterior del vostre negoci.
  • Sempre aportarem el màxim dinformació disponible sobre el funcionament de la pantalla. En especial sobre el programari extern de gestió en línia del contingut en el cas que sigui el seu propi equip el que administri la pantalla. Rebreu informació sobre el manual d'ús, tutorials de suport a pàgina web o vídeos sobre el tema a YouTube.

Amb el contingut
  • Si voleu fer-vos els cartells però teniu dubtes sobre els requisits tècnics o les eines adequades per a la seva realització, us aconsellarem sobre els programes i serveis web que us poden ajudar a crear la vostra cartelleria.
  • Si confia en nosaltres per crear la seva publicitat el primer que farem serà realitzar un estudi de la imatge gràfica de la seva empresa, així podrem determinar quins elements gràfics utilitzar a la pantalla i us farem una proposta de cartelleria.
  • Després de la seva aprovació començarem a crear-ne el contingut en forma de cartells gràfics (estàtics) o cartells dinàmics. També podeu afegir vídeo-cartells o vídeos gràfics. I també si necessiteu un vídeo d'imatge. Us enviarem mostres per a la vostra validació abans de publicar els cartells.
  • El nostre equip s'encarregarà de pujar (i crear les campanyes per a les dates programades) en línia el contingut perquè pugui ser descarregat des de la pantalla. Regularment farem una revisió virtual per comprovar l'emissió dels seus missatges i el correcte funcionament de la pantalla.
Informació d'interèsLes imatges mostrades en aquesta web són il·lustratives. El producte real pot tenir un altre aspecte i característiques diferents.