Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Per què posar una pantalla a la farmàcia és veure la vida amb optimisme?

Per  què  posar  una  pantalla  a  la  farmàcia  és  veure  la  vida  amb optimisme?Per  què  posar  una  pantalla  a  la  farmàcia  és  veure  la  vida  amb optimisme?
Per  què  posar  una  pantalla  a  la  farmàcia  és  veure  la  vida  amb optimisme?Per  què  posar  una  pantalla  a  la  farmàcia  és  veure  la  vida  amb optimisme?
A ningú li agrada fer cua. A ningú.
Ni a la fleca, ni al dentista, ni molt menys a un edifici de l'administració per a fer paperassa, fins i tot diria que ni per al concert de l'any. Fer cua és avorrit, encara que és una mica més soportable si sents l’olor del pa acabat de fer o si la cua acaba al recinte on veuràs en directe al teu artista preferit, no ens enganyarem. De vegades, però, fer cua és molt angoixant –tornem a l'exemple del dentista i imaginem aquells sorolls que se senten de fons; oi que no tens ganes que arribi el teu torn?
Fer cua és tediós i et fa perdre el més valuós que tens: el teu temps.

Ara bé, a casa ens van ensenyar a veure el costat positiu de les coses (almenys a intentar-ho), així doncs, farem l'exercici de trobar els punts forts d'esperar a ser atès:

Imagina que estàs fent cua a la farmàcia, per exemple. Véns per un remei per al refredat, però hi ha un parell de clients abans que tu. La senyora que encapçala la cua ha sortit de casa amb ganes de xerrar i s'entreté preguntant-li al farmacèutic que l'atén. I tu segueixes allà, fent cua. Seria meravellós imaginar que durant aquesta espera coneixeràs l'amor de la teva vida, però no estem dins una comèdia romàntica i tu tens un refredat de campionat, així que només vols anar a casa a prendre't una sopa calenta i tapar-te amb una manta.
La cua se't fa eterna i et planteges si existirà algun remei casolà per al teu problema; potser algunes herbes naturals, un beuratge fet a base d'aigua i sucre, unes gotetes d'una cosa miraculosa. Diuen que la llimona tot ho cura, serà veritat? És tan llarga l'espera que arribes a plantejar-te acudir a algun xaman perquè elimini els virus del teu cos amb unes fregues màgiques o amb un conjur pronunciat amb veu greu. Per descomptat, el refredat t'està afectant, o potser és l'avorriment.

Totem publicitari Farmacia

Per sort, en aquesta farmàcia, fa poc van instal·lar una pantalla sobre el mostrador.
T'entretens mirant-la; un vídeo amb consells de salut per a persones grans, una recepta saludable i nutritiva, un recordatori sobre la importància d'utilitzar mètodes anticonceptius fiables o, mira tu per on, una campanya per a advertir dels qui pretenen fer negoci amb la salut oferint remeis miraculosos que no estan contrastats i que, de fet, poden ser perjudicials per a la teva salut. I llavors descartes la idea d'acudir al xaman, per sort.

Podríem dir que aquesta pantalla t'ha salvat la vida? No exagerem, tot i que ha evitat que t'estafin, no està gens malament. Has trobat l’amor mentre feies cua? Tampoc, ens sap greu. Però, quan t'adones, ja és el teu torn. La cua se t'ha passat volant, i a més has après alguna cosa gràcies a aquesta pantalla.
___

Nosaltres no podem evitar que facis cua, però sí ajudar-te a convertir-la en una cosa positiva per als teus clients.

En l'exemple ficcionat, la pantalla estava sobre el mostrador, perquè creiem que és la millor ubicació per a una pantalla de senyalització digital. Però també pots posar un tòtem a l'aparador per a compartir la informació amb més persones –i convidar-les a entrar en la teva farmàcia- o una petita tauleta digital als expositors per a aportar informació sobre els teus productes o les teves ofertes.

Com veus, una pantalla és un canal de comunicació directa amb els teus clients que et permet oferir-los informació útil i complementària, aconsellar-los sobre la seva salut o difondre campanyes per a conscienciar.

Si vols transformar la teva farmàcia i adaptar-la a l'era digital, no dubtis a contactar-nos.

A ningú li agrada fer cua. A ningú.
Però, tal vegada, existeixi una manera de fer-la més amena.
Només cal mirar el costat positiu, o mirar la pantalla.

Equip PUBLIPANTALLASbcn