Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Pantalla Comercial tv

Pantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tv
Pantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tvPantalla Comercial tv
LA NOSTRA SELECCIÓ
Pantalla Comercial tv 55" 
des de 698€ + IVA (3 anys de garantia)

PER QUÈ ESCOLLIR UNA PANTALLA COMERCIAL TV?

Mostrar contingut en pantalles és fonamental per aconseguir una comunicació eficaç amb els clients. Per a moltes petites empreses és difícil accedir a aquests mitjans i, a més, suposa un gran esforç mantenir-los actualitzats amb recursos limitats.
Una pantalla comercial aporta solucions dissenyades específicament perquè els professionals amb negocis de venda directa al públic disposin d'una eina assequible (sense costos afegits) i fàcil de fer servir.

                     

Senyalització digital + Televisor professional
Les pantalles comercials noves sumen els avantatges de la cartelleria digital dinàmica a les d'un televisor per a professionals. L'administrador del programari decideix quan la pantalla (o diversos grups de pantalles) reprodueix els continguts guardats en memòria, quan emet en directe la programació d'una cadena de televisió o quan combina cartelleria i directe a diferents zones de la pantalla.


Plantilles de contingut
Un davantatges del televisor comercial és que incorpora un paquet reduït de plantilles bàsiques perquè lusuari pugui crear la seva pròpia cartelleria digital. Hi ha plantilles per a diversos sectors d'activitat i el seu ús fàcil amb una aplicació mòbil permet crear cartells dinàmics molt atractius.


Software de gestió
Les pantalles incorporen de sèrie un software que permet (a més d'editar les plantilles) copiar a la memòria nous arxius audiovisuals, gestionar les campanyes publicitàries mitjançant llistes de reproducció i mantenir un control bàsic de les pantalles instal·lades a diferents ubicacions del local.


Prestacions destacades
· Programació setmanal d'encesa i apagat
· Funcionament continuat 16/7
· Aplicacions per a contingut extern (el temps, YouTube...)
· Actualització fàcil en qualsevol moment
· Garantia professional de 3 anys.

PANTALLES PER A ALTRES USOS
 
    
TAMBÉ ET POT INTERESSAR


GUIA DE COMPRA
En funció de l'acompliment i la ubicació que triem per a la pantalla haurem de buscar un monitor amb unes característiques determinades. No és el mateix una pantalla a l'interior després de la línia de caixes que una pantalla situada en un aparador, una tauleta en el punt de venda o una pantalla gran en un centre comercial. L'oferta de pantalles és molt extensa i fa més dificil l'elecció. Pretenem que aquesta informació ajudi a prendre la millor decisió.

Pantalla profesional o televisor domèstic?


Grandària

Encara que podem trobar pantalles de senyalització digital des de 13" fins a 98" les grandàries  més  sol·licitades solen ser 49"/50" i 55", amb tendència a créixer fins a  65" i fins i tot 75".

Lluentor
Les pantalles professionals tenen un panell amb una lluentor mínima de 350 cd/m² (candeles de llum per metre quadrat). Per interior hi ha models de fins a 700 cd/m². Per a posar la pantalla en l'aparador precisem que la lluentor sigui de 1000-2500-4000 cd/m² sobretot en presència de sol. Després de la grandària, la lluentor és la característica que més encareix el preu d'una pantalla.

Temps d'ús
Les llargues jornades comercials exigeixen pantalles robustes dissenyades per a funcionar moltes hores. Les més resistents poden estar enceses 24/7 (24 hores al dia durant els 7 dies de la setmana). També podem trobar models de 12/7 o 18/7.

Posició
Totes les pantalles de senyalització es poden col·locar en horitzontal. No obstant això, no totes les pantalles poden funcionar en posició vertical ja que s'han de dissenyar per a afavorir la ventilació interna.

Resolució
Actualment la majoria dels panells ofereixen una resolució Full HD encara que estàn sent substituïdes progressivament per models UHD, sobretot en les més grans. A distància és dificil distingir les diferències entre l'una o l'altra.

Reproducció automàtica
En connectar el corrent (o en funció de la programació d'encesa) la pantalla es posa automàticament en marxa i comença a reproduir la cartelleria guardada en la memòria interna. Suposa una gran comoditat i garanteix el seu funcionament sense necessitat de responsabilitzar a ningú.

Connectivitat
Les pantalles compten amb connexió ethernet (cable) i wifi. El local ha de posseir senyal wifi per a actualitzar la cartelleria des del proveïdor de continguts.

Memòria interna

Permet reproduir els continguts en absència de senyal ethernet o wifi.
Pantalla sempre activa, mai en negre!

Pantalla amb SoC
Es tracta de pantalles que incorporen un SoC (System on Xip) o player integrat per al que no és necessari un reproductor extern ni el cablejat addicional que això comporta.

Mides de pantalles
Polzades
en diagonal
Centímetres
en diagonal
Centímetres
d'ample
Centímetres
d'alt
22 polzades
56
48,7
27,4
32 polzades
81
70,8
39,8
43 polzades
109
95,2
53,5
48 polzades
121,9
106,3
59,8
49 polzades
124,4
108,5
61
50 polzades
127
110,7
62,3
55 polzades
140
121,8
68,5
65 polzades
165
143,9
80,9
75 polzades
189
166
93,4
Mides del panell (afegir els centímetres que ocupa el marc per a conèixer la mida total de la pantalla).

Programari de gestió del contingut

Encara que la majoria de les pantalles de senyalització compten amb un programari intern per a gestionar el contingut, en moltes ocasions es necessita una solució externa que permeti controlar la cartelleria i verificar el bon funcionament de la pantalla. A través d'una aplicació web podem enviar cartells des d'un ordinador o un dispositiu mòbil a la pantalla o grup de pantalles dins d'un local o en diferents ubicacions.
PubliPantallas BCN t'ofereix diverses opcions de programari de gestió de contingut, administrant tot des d'una web de control o en manera local des de la teva pantalla.


Reproductor extern

Reprodueix el contingut i afegeix funcions a la pantalla. Sol estar adaptat als diferents sistemes de gestió de la cartelleria que té cada fabricant.Les imatges mostrades en aquesta web són il·lustratives. El producte real pot tenir un altre aspecte i característiques diferents.