Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Digital Signane Barcelona
FES-HO TU MATEIX. Reps la pantalla, endolles i llest.


Digital signane
NOSALTRES HO FEM PER TU. Servei 100%.


DIGITAL SIGNAGE BARCELONA

PUBLIPANTALLASbcn és una agència de comunicació audiovisual especialitzada en continguts i la gestió de projectes Digital Signage. Explica’ns la teva idea i nosaltres ens n'encarregarem de tot.

El nostre objectiu principal és adaptar-nos a les teves necessitats de comunicació. Sabem que cada empresa és diferent i requereix d'un projecte personalitzat. Vols una pantalla per posar la teva publicitat? Ho fem per tu. Necessites distribuir la teva publicitat en una xarxa de pantalles connectades? Som a la teva disposició. 

Saber més
Publicitat en pantalles per empreses

ESTEM AL TEU SERVEI

Oferim un servei integral perquè entris al Digital Signage de la manera més fàcil.

Seleccionem i provem les pantalles, tòtems i tot l'equipament tècnic per oferir-te el millor que hi ha al mercat.

Disposem d'una plataforma online de serveis Digital Signage perquè tinguis el teu propi sistema de publicitat.

Creem continguts per a pantalles, i produïm vídeos en qualsevol format per a web, xarxes o esdeveniments.

Oferim solucions diverses i packs de productes per posar-t'ho tot més fàcil. Troba quin de tots és el més adient per al teu negoci.

EL TEU PROPI SISTEMA DE PUBLICITAT

Contingut publicitari en pantalles

PANTALLA PUBLICITÀRIA

Les pantalles led són la part visible del sistema. La majoria incorpora un sistema operatiu que controla la descàrrega dels continguts allotjats a la plataforma. És important escollir pantalles amb una brillantor adequada a la il·luminació ambiental i un ús sovint de 24 hores diàries.

Saber més

TÒTEM PUBLICITARI

El tòtem publicitari no passa inadvertit a les personas que visiten un
establiment. Amb la seva pantalla orientada en vertical potencia la lectura
dels missatges publicitaris. El seu manteniment és mínim ja que la
reproducció dels continguts està automatitzada.

Saber més
Tòtems per publicitat en pantallas
Cartelera dinámica per pantalles

CARTELLERA DINÁMICA

Els cartells dinàmics mostren els productes d’una manera atractiva per a captar les mirades dels espectadors. PUBLIPANTALLASbcn té una llarga experiència en la creació de continguts per a pantalles. Fem Anuncis amb base gràfica, VideoCartells i Infografies Dinàmiques per a mostrar conceptes més amplis.

Saber més

PLATAFORMA DIGITAL SIGNAGE

Una plataforma de serveis Digital Signage compta amb eines per a la creació i la gestió online de cartells dinàmics. Permet administrar els continguts per a una o múltiples pantalles. T’oferim 2 modalitats d’ús: Autogestió per part del client o la nostra Tarifa plana de cartelleria que inclou la gestió de la plataforma online.

Saber més
Publicitat digital per empreses

AVANTATGES DEL DIGITAL SIGNAGE PER Al TEU NEGOCI

Avantatges de publicitat en pantallas

PUBLICITAT AL LLOC DE VENTA

El Digital Signage emet missatges a clients potencials al moment en què valoren si realitzar una compra.

Avantatges de digital signage

MÀXIMA VISIBILITAT

Les campanyes publicitàries poden estar visibles les 24 hores del dia, tots els dies de l'any. La teva pantalla continuarà treballant per tu.

Avantatges publipantallas

MÍNIMA DEDICACIÓ

La teva pantalla s'estarà sempre mostrant continguts ja que l'encesa, la càrrega d'imatges i la reproducció estan totalment automatitzades.

Avantatges de marca

IMATGE DE MARCA

Demostra que el teu negoci està al dia apostant per la innovació tecnològica i el màrqueting de continguts.

Per què posar una pantalla a la farmàcia és veure la vida amb optimisme?

25 NOV
A ningú li agrada fer cua. A ningú.
Fer cua és avorrit, encara que és una mica més soportable si sents l’olor del pa acabat de fer o si la cua acaba al recinte on veuràs en directe al teu artista preferit, no ens enganyarem. Fer cua és tediós i et fa perdre el més valuós que tens: el teu temps.

Ara bé, a casa ens van ensenyar a veure el costat positiu de les coses (almenys a intentar-ho), així doncs, farem l'exercici de trobar els punts forts d'esperar a ser atès:

Per què hauria de posar un tòtem al meu establiment?

03 JUL
Si passeges per qualsevol zona comercial, segurament hauràs notat que cada vegada hi ha més pantalles cridant la teva atenció des dels aparadors o amenitzant-te l'espera mentre fas cua davant el mostrador.
De fet, els comerciants, en el seu intent d'innovar per a destacar-se i de buscar noves fórmules de comunicació amb els seus clients, cada vegada aposten més pel tòtem digital a causa dels seus avantatges: