Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
EMPRESAIMG_ALT

Què és PubliPantallas BCN?

Som una empresa familiar que es nodreix del coneixement i l'experiència de cadascun dels seus membres per donar el millor servei en cartelleria digital i marketing de continguts a petites i mitjanes empreses que necessiten comunicar els seus productes i potenciar la seva marca. Per poder oferir les millors pantalles publicitàries i tot el que les complementa, comptem amb l'assessorament i el suport dels nostres partners especialitzats.

Volem apropar la tecnologia retail d'última generació al comerç local i de proximitat. Volem que els comerços del nostre barri puguin seguir l'estela de les grans empreses i comunicar-se amb la seva clientela a través de pantalles de gran qualitat i de continguts professionals. Volem dur a terme la teva idea.

Som professionals de la imatge, el disseny i la comunicació. Som emprenedors per vocació i per convicció. Som creatius, atrevits i perfeccionistes. Som família.

EMPRESAIMG_ALT

Trajectòria

Vam començar com a productora audiovisual -Paréntesis Films- realitzant vídeos per a tot tipus d'organitzacions i empreses de diferents sectors, però amb el temps, i arrel d'alguns encàrrecs que ens van apropar al món de la publicitat i el marketing digital, ens vam reinventar com empresa de serveis de digital signage. Amb una imatge renovada i un retail més d'acord amb aquesta nova etapa, ens vam llençar de ple al sector del retail per explorar totes les seves possibilitats creatives i oferir el nostre propi concepte de digital signage.

Estem compromesos amb...

El comerç local

És habitual que els petits comerciants quedin eclipsats per les grans companyies, que tenen més recursos econòmics i tecnològics per a comunicar-se amb els seus clients. Per això, a PubliPantallas BCN apostem pel comerç local en un mercat global.

Volem apropar el digital signage, aparentment tan innaccessible pels negocis petits, a aquells comerciants de proximitat que entenen que la revolució digital ha arribat per quedar-se.

La societat

De vegades, un client renova la pantalla per una més gran o per un model superior. Si la que retirem encara funciona, donem una segona vida a la pantalla fora del circuit comercial. Perquè no hi ha res més ecològic que allargar la vida d'un objecte abans de convertir-lo en residu. Algunes de les nostres pantallas jubilades amenitzen els dies dels ancians de diverses residències de Barcelona, per exemple.

El planeta

Un cop superada la seva vida útil, les pantalles esdevenen un residu electrònic que triga segles en degradar-se. Per això, ens encarreguem personalment de reciclar les pantalles, fins i tot quan són propietat del client. És una mena de "servei gratuït i opcional de reciclatge": retirem la pantalla i la portem a un centre de reciclatge especialitzat. És un favor que fem al client i, sobretot, al planeta.

A més, des de fa més de cinc anys, transportem les nostres pantalles amb un vehicle híbrid que genera menys contaminació atosfèrica i acústica. Perquè volem una Barcelona buida de fum i plena de vida.

Equip

_ALT

Marc

Co-fundador de PubliPantallas BCN, redactor de continguts freelance i escriptor multidisciplinar. Docent ocasional i professional en constant formació. Llicenciat en cinema per ESCAC amb menció especial en guió.

Marc és un professional de la paraula, capaç de traduir cualsevol idea a text. La seva capacitat de comunicar de forma eficaç i directa sense perdre naturalitat és el que confereix als nostres continguts la potència i l'emoció que els caracteritza.

Marc és un emprenedor amb els peus a terra i les ales obertes.

_ALT

Manuel

Co-fundador de PubliPantallas BCN i professional del departament d'imatge de TV3 amb més de 25 anys d'experiència desenvolupant funcions de gravació d'imatges, muntatge de notícies i reportatges i fins i tot impartint formació.

Manuel és emprenedor per vocació, laboral i personalment. Sempre té un projecte en ment que el manté actiu i l'energia per tirar-lo endavant. És perfeccionista i metòdic, té la intució¨entrenada per cercar solucions creatives i la seva convicció i il·lusió contagiosa són el full de ruta d'una empresa que està on està gràcies a la seva experiència i disciplina.

Manuel és la font d'optimisme inesgotable que ens porta a explorar els nostres límits creatius.

_ALT

Alba

Co-fundadora de PubliPantallas BCN i dissenyadora gràfica freelance. Llicenciada en disseny gràfic per BAU i Màster en Packaging per Elisava.

Alba és una professional jove que treballa amb passió i d'esquenes al rellotge; incansable i vital, dedica més hores que ningú a donar forma i color als projectes. Per a ella, el disseny gràfic és un ofici i, a la vegada, un mitjà d'expressió artística, d'aquí que bolqui tota la seva creativitat a cada projecte.

Alba és la paleta de color que atorga personalitat als encàrrecs dels nostres clients.