Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Cas d'èxit: Totus Festum

Cas d'èxit: Totus Festum
EL CLIENT
Totus Festum és un referent en la decoració amb globus, garlandes i serpentines a la ciutat de Barcelona. Són especialistes en personalitzar i donar-li un toc especial a qualsevol esdeveniment. Poden assessorar a particulars que desitgen encertar en la decoració d'una celebració familiar o a empreses i agències de màrqueting que busquendestacar ensus esdeveniments utilitzant globus en formats i materials originals.
Totus Festum porta temps publicant les seves creacions a través de les xarxes socials ia la seva pàgina web ofereix un gran ventall de productes i serveis queamplían enormement les possibilitats del seu negoci físic.

EL REPTE
Després d'anys de servir la clientela al seu local del carrer Nàpols ara es plantejaven la necessitat de fer canvis per poder atendre millor als seus clients amb un nou sistema de prestatgeries i, a el mateix temps, fer un pas més en la transformació digital de seu negoci. La senyalització digital podia ser la solució.
Necessitaven mostrar les seves composicions, creatives i a el mateix temps voluminoses, en un espai reduït. Es pretenia cridar l'atenció de les persones que passaven davant el local i, si pot ser, mostrar informació també a l'interior. Acostumats a crear els seus propis continguts per a les xarxes socials i la web ara necessitaven un sistema de gestió adequat a la cartelleria digital que permetés gestionar fàcilment en el suport triat.

LA SOLUCIÓ
Per PubliPantallas BCN aquesta era una oportunitat d'unir la nostra experiència en digital signage amb la voluntat d'adequar els nostres productes a les necessitats reals dels nostres clients.

Projecte Totus Festum:
  • Es va construir un suport-tòtem a mida per aprofitar a l'màxim l'espai d'aparador disponible i se li va dotar de rodes per permetre la sortida de el local amb voluminoses decoracions.
  • A la part anterior de l'suport-tòtem es va instal·lar una pantalla de senyalització molt lluminosa (700 cd / m²) quedant davant d'un aparador que no rep la llum directa de el sol. La seva orientació en vertical permet exposar la cartelleria digital per mostrar les decoracions amb globus que atrauen la clientela.
  • A la part posterior es va instal·lar una pantalla de menors dimensions que a més de mostrar cartelleria també permet visualitzar catàlegs de productes i serveis. També disposa d'unes guies amb prestatgeries per exposar alguns productes destacats.
  • La instal·lació es completa amb un reproductor de senyalització que roman ocult a l'interior i, entre altres funcions, permet dividir la pantalla en diverses zones que poden mostrar cartells, vídeos, web, meteo, facebook ... Està associat a un programari molt fàcil d'usar amb funcions per pujar continguts, crear llistes de reproducció i programar els horaris de visualització. Es pot operar el sistema en local o amb una connexió wifi.
Dispositius instal·lats:

                  

                  

                  


Si crees que el digital signage te puede ayudar no dudes en contactar con nosotros. ¡¡Nos encantan los retos!!