Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

BLOG

Software Cloud Premium

Complet gestor amb les funcions habituals i a més:
  • Reproductor gratuït
  • Plantilles de contingut
  • Editor de cartells
  • Banc d'imatges

Guia de compra per a pantalles


Són molts els fabricants que venen pantalles professionals, ofereixen models pensats per a cada necessitat. Cadascú té diferents característiques tècniques per ser més útils en una o altra ubicació.
Desitgem que aquesta informació us sigui d'utilitat.

Serveis de senyalització digital

Podem ajudar-lo?
Volem resoldre els vostres dubtes sobre l'elecció de les pantalles, la millor ubicació i el programari de gestió més adequat a les vostres necessitats. També us ajudem a realitzar vostè mateix la cartelleria o, si ho preferiu, la creem nosaltres i ens ocupem de gestionar-la.

El Digital Signage no és per a mi

EXTERIOR CARRER COMERCIAL – UNA TARDA QUALSEVOL

Un home camina pel carrer observant els aparadors. Alguna cosa crida la seva atenció; una gran pantalla –formada per quatre monitors que conformen una pantalla gegant– anuncia les ofertes i serveis d’un comerç. L'home somriu, com si acabés de tenir una idea...

Beneficis de la senyalització digital a l'empresa

Mostra els objectius de l'empresa perquè tots els empleats els puguin compartir. Crea un canal corporatiu amb missatges incloents per fomentar la participació. Posa aquestes pantalles en les zones de pas prop de l'entrada oa la cafeteria. Vols saps més?

Pantalla Empresa

Per a mostrar, compartir i interactuar en equip
Estem en una nova era. Les empreses necessiten estar al dia en un entorn molt més col·laboratiu. Els empleats, presencials o en teletreball, poden compartir la informació dels seus dispositius amb la pantalla gran a la sala de reunions. Les videotrucades amb els clients agiliten el desenvolupament de nous projectes. Les connexions entre equips són més fàcils. El treball més efectiu.

Pantalla Menú Digital

Mostreu una atractiva carta digital
El sector HORECA (hotels, restaurants i cafeteries) té unes necessitats específiques. Entre d'altres, necessiten una carta o menú amb els productes que ofereixen i els preus. Les pantalles de senyalització digital han arribat per actualitzar i millorar àmpliament les possibilitats d'una carta impresa.

Pantalla Comercial tv

Solució de pantalla publicitària i televisor
Dissenyada específicament per a professionals amb negocis de venda directa al públic. Dissenyeu els cartells amb les plantilles de contingut integrades i mostreu-les a pantalla completa o en combinació amb un esdeveniment televisiu. És una solució assequible, sense costos afegits i fàcil de fer servir.

Cas d'èxit: Totus Festum

Després d'anys de servir la clientela al seu local del carrer Nàpols en Totus Festum es plantejaven la necessitat de fer canvis ...
Per PubliPantallas BCN aquesta era una oportunitat d'unir la nostra experiència en digital signage amb la voluntat d'adequar els nostres productes a les necessitats reals dels nostres clients.