Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

BLOG

Per què posar una pantalla a la farmàcia és veure la vida amb optimisme?

25 NOV
A ningú li agrada fer cua. A ningú.
Fer cua és avorrit, encara que és una mica més soportable si sents l’olor del pa acabat de fer o si la cua acaba al recinte on veuràs en directe al teu artista preferit, no ens enganyarem. Fer cua és tediós i et fa perdre el més valuós que tens: el teu temps.

Ara bé, a casa ens van ensenyar a veure el costat positiu de les coses (almenys a intentar-ho), així doncs, farem l'exercici de trobar els punts forts d'esperar a ser atès:

Per què hauria de posar un tòtem al meu establiment?

03 JUL
Si passeges per qualsevol zona comercial, segurament hauràs notat que cada vegada hi ha més pantalles cridant la teva atenció des dels aparadors o amenitzant-te l'espera mentre fas cua davant el mostrador.
De fet, els comerciants, en el seu intent d'innovar per a destacar-se i de buscar noves fórmules de comunicació amb els seus clients, cada vegada aposten més pel tòtem digital a causa dels seus avantatges:

El Digital Signage no és per a mi

06 JUNY

EXTERIOR CARRER COMERCIAL – UNA TARDA QUALSEVOL

Un home camina pel carrer observant els aparadors. Alguna cosa crida la seva atenció; una gran pantalla –formada per quatre monitors que conformen una pantalla gegant– anuncia les ofertes i serveis d’un comerç. L'home somriu, com si acabés de tenir una idea...