Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Beneficis de la senyalització digital a l'empresa

Beneficis de la senyalització digital a l'empresa
Augmenta la motivació

Cada vegada més empreses mostren els seus objectius a través de pantalles de senyalització perquè tots els empleats puguin compartir aquests missatges en temps real i evitar que es converteixi en un arxiu que molt sovint queda guardat per sempre a l'ordinador. Mostra obertament la informació entre tots els equips ajuda a impulsar la transparència i augmenta la motivació per crear una cultura d'empresa.

Fomenta l'assistència a esdeveniments

Assegureu-vos que ningú se senti exclòs o es perdi un esdeveniment publicant els horaris i detalls de l'esdeveniment amb suficient anticipació. D'aquesta manera, ningú té una excusa per perdre les reunions i l'oportunitat de vincular-se encara més amb l'equip.

Millora la comunicació amb els empleats

La senyalització digital és molt útil per fomentar la comunicació dins dels equips. L'empresa pot mostrar les seves xarxes socials en les pantalles i animar els empleats a compartir contingut o crear enquestes internes i compartir els resultats. Les possibilitats per convidar a participar són infinites. I també es poden usar per reconèixer els èxits d'alguns empleats o les fites col·lectius creant un sentit de comunitat.

Què ha de tenir una pantalla de senyalització per a empreses?Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a crear el teu canal corporatiu.